Undervisning & hold

Fokus & stilarter

Omdrejningspunktet for min undervisning og mit arbejde er at slippe, synke ind og ned.

At sanse. At turde overgive sig til det som er i nuet – her og nu.

Når vi slipper spændinger og søger kontakt med kroppen og den helhed vi er, kan der opstå et flow og en bevidsthed, der sætter os fri af tankespind, bekymringer, overtænkning, irritation, frygt og smerte. Disse øjeblikke er uvurderlige og det ultimative energiboost…

Jeg er udannet af Lars Christian Schmith (Qigong Zen) og har taget kurser hos Dr. Zhang Hui (Akupunktur Akademiet) og Master Shi Heng Yi (Shaolin Monestary of Europe).

Det Qigong – for mig – primært handler om sansning og tilstedeværelse, så jeg lægger absolut mere vægt på praksis end teori. Alligevel vil du opleve små overskuelige teori-lektioner i min undervisning, da jeg oplever at en kort indføring i den kinesiske filosofi har stor betydning i forståelsen af Qi Gong og de bagvedliggende principper: hvorfor vi gør som vi gør? Jeg oplever, at det skaber større motivation i hver enkeltes arbejde og læring.

Jeg forsøger også at kæde den østlige forståelse sammen med den vestlige for at anskueliggøre en fremmed kultur i vendinger, som vi kender.

Jeg underviser i følgende serier:

  • LOHAN HANDS – Shaolin
  • BA DUAN JING – De Otte Brokader
  • WU XING – De Fem Faser
  • WU XING JING – De Fem Selskabs Dyrs Leg

Her underviser jeg

Sommer QiGong

Udendørs træning i maj, juni og august for alle interesserede i alle aldre – begynder såvel som øvede. Du kan deltage een eller flere gange – der er ikke tale om et forløb, du tilmelder dig efter forgodtbefindende. Ingen binding.

  • Du deltager kun de dage du ønsker
  • Du kan tilmelde dig en intern sms-service ved at skrive til skrivtil@sundcirkel.dk / +45 61 81 75 67, så vil du automatisk blive påmindet om træning 2 dage før den aktuelle træningsdag.
  • Du tilmelder dig senest 24t før den dag du ønsker at deltage
  • Du betaler kr.50,- kontant eller via MobilePay lige før eller efter sessionen
  • Du kan til enhver en tid og uden varsel afmelde dig sms-servicen

 

Bemærk at der ingen træning finder sted i juli måned.

Aflyses ved kraftig regn, vind eller private uforudsigeligheder, derfor er tilmelding nødvendigt.

Hav mange tynde lag tøj på til træningen, så det er muligt at regulere kropsvarmen efter vejrforholdene og dit aktivitetsniveau.

Er QiGong mon mig?
- ring og få en uforpligtende og afklarende snak med Marie

Jeg tilmelder mig et hold med det samme

Kontakt mig for tilbud på privatundervisning