Forløb & foredrag

Forløb – at give slip, blive mere bevidst og bygge stærkere op

Jeg skræddersyr forløb til dig, som vil dykke dybere og skabe plads til forståelse for mere kraftfuldt at kunne handle og forvandle udenfor sessionerne. Forløbene kan spænde over alt fra 5 sessioner á 60 min og opefter og er typisk en blanding af teori og praksis. Forløbene skabes oftest efter 1. eller 2. behandling.

Igennem mit kliniske erfaring oplever jeg, at vi ikke kan adskille krop og sind. Arbejder man kun på den ene, vil resultaterne være kortvarige eller direkte udeblive. Kroppen gemmer på oplevelser, der skal forløses på lige fod med dem, der er lagret i sindet.

Angst, depression, uro, nervøsitet, udbrændthed, rastløshed, tankemylder, søvnløshed, usikkerhed, allergi mm. bunder også i – udover chok og traumer – i overbelastede organer samt nervesystem, i en forstyrret jordforbindelse, manglende selvomsorg eller fravær af bevidsthed.

Det kan også skyldes andet, men mit fokus er ofte en overset vinkel: ønsker vi varige forandringer og udvikling må vi arbejde på os selv som hele mennesker – krop-sind-ånd. Og her står bevidsthed om og nærvær i vores krop centralt.

Således er samtale med bl.a. psykolog eller terapeut ligeså afgørende i en helbredelsesproces som arbejde med at forløse kroppens spændinger, da begge typer arbejde stimulerer forskellige essentielle dele af vores eksistens og åbner forskelligt til et dybere eksistensniveau end det umiddelbare.

Mit arbejde med QiGong, urter, akupunktur og blide livsstilsændringer er et solidt supplement til følelsesforløsende samtaleterapi, der kan speede processen op og skabe mere bløde landvindinger i et belastet (men stadig snu) sind. Det er langt vanskeligere at løbe om hjørnet med sig selv, når der arbejdes på både et fysisk og sindsligt plan. Resultaterne er i øjenfaldende.

Jeg arbejder fysisk med alle former for nervebelastede ubalancer såsom udbrændthed, smerter, fibromyalgi og angst. Men også svimmelhed, hovedpiner, hukommelse- og koncentrationsbesvær, koordination og balance.

Hvert forløb er skræddersyet efter din situation, dine behov og ønsker. Ring og hør nærmere.

Foredrag

Foredrag dækker over både bestilte arrangementer, og introduktion til den kinesiske lægekunsts rige verden, som jeg holder i eget regi. Det er primært tænkt som supplement til min praktiske undervisning i QiGong, hvor mange er interesseret i den teoretiske baggrund for at udvide forståelsen af QiGong træningen. Men flere og flere klienters interesse for de bagvedliggende principper og teori i behandlingen vækkes tillige.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og blive løbende opdateret om Sund Cirkels aktiviteter

Retreat

I samarbejde med kolleger og psykoterapeuter, arrangerer jeg retreats i Danmark. Formålet er at skabe et længere og mere koncentreret forløb, hvor vi sammen kan favne flere aspekter af din problemstilling med fokus på både kost, vejrtrækning, manuel behandling, energi-træning og psykoterapeutisk samtale – en unik mulighed for at skabe et stærkt fundament at bygge videre fra. QiGong vil indgå som obligatorisk praktisk bindeled mellem de tre fokuspunkter. Alt sammen i skønne rekreative omgivelser. Tilmeld dig Sund Cirkels nyhedsbrev for at blive løbende opdateret.